John Newton – Armottomuudesta ihmeelliseen armoon

Varastossa
voidaan lähettää 5 päivän kuluessa

34,00 €
12,00
Toimituksen paino: 552 g


Useat tuntevat John Newtonin (1725–1807) orjalaivan kapteenina, joka kääntyi kristityksi kirjaimellisesti aallonharjalla ja kirjoitti myöhemmin yhden maailman kauneimmista virsistä, Amazing Gracen. Hänellä oli myös merkittävä vaikutus aikansa ikonina evankelisessa liikkeessä saarnaajana ja teologina.

Jonathan Aitkenin kirjoittama elämäkerta John Newtonista valottaa näitä piirteitä Newtonin elämästä ja luonteesta. Siinä käydään läpi ensimmäistä kertaa Newtonin aiemmin julkaisemattomia päiväkirjoja ja kirjeenvaihtoa, mikä tuo kirjaan raikkaan näkökulman. Tulos on kiehtova, värikäs ja historiallisesti merkittävä muotokuva John Newtonista – omien sanojensa mukaan ”suuresta syntisestä, jonka Vapahtaja pelasti ihmeellisen armon välityksellä”.

Jonathan Aitken on tunnettu englantilainen kirjailija ja entinen poliitikko. Hän on opiskellut teologiaa Oxfordin yliopistossa ja toimii nykyään mm. uskonnonvapautta ajavan Christian Solidarity Worldwide -ihmisoikeusjärjestön neuvoa-antavan elimen puheenjohtajana.

Kirjan on suomentanut Riitta Bonny ja esipuheen on kirjoittanut Anna-Mari Kaskinen.

ISBN 978-951-624-456-6

Sid. 408 s. Ilm. 2016

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Toimituksen paino: 98 g
Daktari Leena
30,00
Toimituksen paino: 502 g
Toimituksen paino: 182 g
Toimituksen paino: 18 g
Toimituksen paino: 154 g

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Elämäkerrat ja henkilökuvat, Elämäkerrat ja henkilökuvat, Elämäkerrat ja henkilökuvat, Elämäkerrat ja henkilökuvat