Keisarien kaupungissa

Varastossa
voidaan lähettää 5 päivän kuluessa

32,00 €
12,00
Toimituksen paino: 712 g


Pietari Suuri alkoi rakentaa Pietarin kaupunkia aikoinaan suomalaisten asuttamalle Inkerinmaalle. Keisarien kaupunki ja suomalaisten historia elävät ja kohtaavat Pietarin modernisoituneessa nykyajassa yllättävillä tavoilla ja tasoilla – samoin ihmiset ja elämä. Kristallikruunut loistavat samalla, kun monenlaiset ihmiskohtalot tulevat näkyviksi kuin Dostojevskin romaaneissa.

Inkerin evankelis-luterilainen kirkko syntyi uudelleen ortodoksikirkon 1000-vuotisjuhla ja Neuvostoliiton romahduksen myötä. Suomalaiset työntekijät ovat palvelleet sitä sen uuden heräämisen alusta saakka.

Keisarien kaupungissa sisältää teoksen kirjoittajan Tuulikki Vilhusen merkintöjä siitä mitä on tullut vastaan niin työssä kuin elämässä Pietarissa. Kodittomien lasten kohtalot, suuret ja pienet tapahtumat avaavat näkökulmia Inkerin kirkon elämään. Vilhusta on kiehtonut työn ohessa erityisesti näkeminen: kaupungin kauneus, taide ja kulttuuritarjonta.  Kirjassa onkin parisataa nelivärikuvaa.

Tuulikki Vilhunen on toiminut Inkerin kirkon ja sen Pyhän Marian seurakunnan tiedottajana vuodesta 2007 Suomen Lähetysseuran lähettämänä.

ISBN 978-951-624-422-1

Sid. 230 s. Ilm. 2013

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Toimituksen paino: 555 g
Toimituksen paino: 652 g
Toimituksen paino: 222 g
Toimituksen paino: 346 g
Toimituksen paino: 385 g

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Elämäkerrat ja henkilökuvat, Elämäkerrat ja henkilökuvat, Tietokirjallisuus, Elämäkerrat ja henkilökuvat, Elämäkerrat ja henkilökuvat