Minä voin mennä!

Varastossa
voidaan lähettää 5 päivän kuluessa

32,00 €
8,00
Toimituksen paino: 696 g


Selma Rainiolla oli suuri haave: hän halusi lääkäriksi. Ajatus oli rohkea, kun Suomessa oli valmistunut vasta yksi naislääkäri ja Selma itse oli käynyt pelkän tyttökoulun.

Vuonna 1908 Selma valmistui lääketieteen lisensiaatiksi viidentenätoista naisena Suomessa. Toive tehdä työtä Suomen kansan hyväksi oli opiskeluaikana muuttunut kutsumukseksi työskennellä lähetyskentällä.

Selman aloittaessa työnsä Lounais-Afrikan Ambomaalla keskellä nälänhätää häneltä puuttui kuitenkin kaikki – niin sairaala, lääkärinvälineet kuin kielitaitokin. Jotain sentään oli lähes rajattomasti: potilaita tuli ensi päivästä alkaen yli neljäkymmentä.

Teos on kahden kirjoittajan yhteistyötä. Filosofian tohtori Elina Heikkilä on työskennellyt sanakirjantoimittajana, kielenhuoltajana ja työelämän kirjoittajakouluttajana. Yo-merkonomi Maarit Nurmi on työskennellyt liike-elämässä kehitys-, asiantuntija- ja esimiestehtävissä.

ISBN 9789516244511

Sid.309 s. Ilm. 2015

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Toimituksen paino: 182 g
Toimituksen paino: 450 g
Polku on tässä
7,00
Toimituksen paino: 444 g
Liljat
14,00
Toimituksen paino: 90 g
Toimituksen paino: 212 g

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Elämäkerrat ja henkilökuvat, Elämäkerrat ja henkilökuvat, Elämäkerrat ja henkilökuvat, Elämäkerrat ja henkilökuvat