Civitas Dei

Varastossa
voidaan lähettää 7 päivän kuluessa

28,00 €
5,00
Toimituksen paino: 400 g


 

– Missiologinen keskustelu Jumalan valtakunnan murtautumisesta maailmaan.

Jumalan valtakunta -käsite yhdistää kaiken sen, mikä on kristillisessä uskossa keskeistä: se sisältää lupauksen hyvyyden, rakkauden ja oikeudenmukaisuuden toteutumisesta ja pahan vallan ja kärsimyksen kukistumisesta. Se kiinnittää huomion tulevaan täyttymykseen ja antaa toivon.

Kirjassa esitellään historiallista taustaa tälle teemalle, tarkastellaan erilaisia tulkintoja Jumalan valtakunnasta sekä pohditaan, mitä Jumalan valtakunnalla tässä maailmanajassa tarkoitetaan, mistä siinä on kysymys.

Teos käsittelee laajasti kristinuskon asemassa tapahtunutta dramaattista muutosta, jonka seurauksena kristinuskon painopiste on siirtynyt länsimaista etelään ja itään. Teoksessa kysytään, pirstaloituuko kristinusko pieniksi ryhmittymiksi vai säilyykö yhteys kirkkojen sisällä ja välillä. Koska Jumalan valtakunnan ja kirkon välillä vallitsee erottamaton yhteys, kirkon tulevaisuus on tärkeä kysymys.

Kirjoittaja TT, dosentti Risto A. Ahonen on Suomen Lähetysseuran teologisten asiain sihteeri sekä kansainvälisesti tunnettu missiologi.

Nidottu, 267 s. Ilm. 2007
ISBN 978-951-624-353-8

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Kutsumus kantaa
5,00
Toimituksen paino: 613 g
Toimituksen paino: 156 g
Elämän leipä
10,00
Toimituksen paino: 736 g
Opin tien kotiin
8,00
Toimituksen paino: 340 g
Toimituksen paino: 300 g

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Historia ja teologia, Historia ja teologia, Historia ja teologia, Historia ja teologia